اقدام برای بهبود صنعت غذایی کشور با روش‌های زیستی

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری از اقدام این ستاد برای بهبود صنعت غذایی با روش‌های زیستی خبر داد و گفت: این کار با کمک خود کارخانجات تولید محصولات غذایی اجرایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به این‌که صنعت غذایی کشور یکی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در کشور است، اظهار کرد: بهبود کیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است؛ به همین دلیل به دنبال ارتقای این صنعت با روش‌های زیستی هستیم.

وی افزود: “توده‌های زیستی” مانند پروبیوتیک‌ها و مخمرها و “آنزیم‌ها” دو بخش کاربردی در صنعت غذا محسوب می‌شوند. به همین دلیل ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در قالب کارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در چارچوب اتصال کارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاه‌های مرتبط پیگیری می‌کند.

قانعی تصریح کرد: ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می‌کند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش‌های زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولیدکننده محصولات غذایی و دانشگاه‌ها تا از این طریق همه کارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بسته‌بندی را به این زنجیره وارد کند.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مطالعه و بررسی صنعت و کارخانجات غذایی کشور را هم به صورت جدی دنبال می‌کنیم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راهکارهای توسعه این صنعت را بیابیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

چقدر به این مطلب علاقه داشتید؟

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

مطالب مشابه