استفاده از پهپادها برای ردیابی کالاهای موجود در انبار

در سال‌های اخیر دانشگاه ام.آی.تی و “جامعه پژوهشی فراونهوفر” آلمان از توسعه سیستم‌هایی که از هواپیماهای بدون سرنشین/پهپاد برای پیگیری کالاهای موجود در انبارها استفاده می‌کنند، خبر داده‌اند اما اخیرا استارت آپ “ور” با ارائه سیستم “ور”(Ware) معنای جدیدی به عملکرد آن پهپادها افزوده و در حال حاضر سیستم‌های این استارت آپ در چندین مکان مورد استفاده قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، این استارت آپ مستقر در سانفرانسیسکو موفق به توسعه سیستم “ور” شده است که این سیستم شامل چند کوادکوپتر خودران به نام “Skydio ۲” است که در حالی که در انبار بر روی سیستم خود که به نوعی همانند لانه است قرار می‌گیرند، باتری‌های خود را شارژ می‌کنند. آنها طبق یک برنامه از قبل برنامه ریزی شده فرود می‌آیند و در میان قفسه‌ها و پالت‌ها به عقب، جلو و بالا و پایین پرواز می‌کنند و وقتی کارشان تمام شد همانند یک پرنده به لانه برمی‌گردند.

با پرواز هر هواپیمای بدون سرنشین، دوربین تعبیه شده بر روی آن تصاویری از “کیوآر کد” مانند برچسب‌های زده شده بر روی هر قفسه به همراه بارکد جداگانه پالت‌های موجود در آن قفسه را ثبت می‌کند. کدهای برچسب و بارکد به ترتیب برای هر قفسه و پالت منحصر به فرد هستند. بنابراین هنگامی که ویدیو توسط یک سرور مبتنی بر ابر پردازش می‌شود، سیستم ور می‌تواند به کاربران نشان دهد که کدام پالت‌ها روی کدام قفسه‌ها قرار دارند و این قفسه‌ها در کجای انبار قرار دارند. بعلاوه از آنجا که سیستم مذکور از محتوای هر پالت اطلاع دارد، می‌تواند تعداد محصولات موجود در ساختمان را ردیابی کند.

در مقابل، سیستم‌های جامعه فراونهوفر و ام.آی.تی مبتنی بر دید نیستند و در عوض آنها از هواپیماهای بدون سرنشینی استفاده می‌کنند که برچسب‌های سامانه بازشناسی با امواج رادیویی را می‌خوانند. سامانه بازشناسی با امواج رادیویی(Radio Frequency Identification) (به اختصار RFID) سامانه شناسایی بی‌سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به‌ وسیله برقراری اطّلاعات بین یک برچسب که به یک کالا، شیء، کارت و… متصل شده‌ است و یک بازخوان(Reader) است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

Check Also

چه چیزی باعث خاص بودن برند آندر آرمور میشود؟

برند آندر آرمور (Under Armour) با توجه به تکنولوژی های پیشرفته و کیفیت بالای محصولات …